Sunday, March 1, 2009

prolog : padang pasir

.....prolog....
disebabkan new post entry akan datang ni berkenaan dengan padang pasir
apa kata kita layan dulu lagu padang pasir ni
lagu : Kelma
penyanyi : Ramy Sabri
lagu ni tengah hits kat office kitorang ni..
kasi intro dulu..
(sedang karang cerita daaa... panjang ni...)

10 comments:

pal7 said...

mane lagu dia??..x upload skali ker??

hady said...

ada...
dah upload dah..
automatic akan berbunyi
averytime kamu browse my blog
(button sebelah kanan tu)

pal7 said...

owh yeke..
lupa lak x pasang speaker td..
hak hak..

payarumput21 said...

Salam Hady..

Hmmmm.. hilang rasa sakit dengar.. wala cuma sekejap..

:)

Mohd Hazaruddin said...

wish to hear ...
unluckily no speaker ...
:P

hady said...

Pal : ceh, kamu ni memang suka berdrama la... best x lagu ni?

paya rumput :
salam
ok jugak
sambil sambil berehat
dan nak recover balik tu

kita layan dulu!
(jangan buat tarian gelek sudah lah ya)

hazaruddin : cepat pi beli speaker! er, rasanya guna headphone pun ok.

Q said...

wah sungguh mengasyikan lagunya! aku secara tetiba2 terbyg wanita2 arab yg seksi berjoget depan aku..ewah! gelek2!

pal7 said...

hady..lagu dia laayaaannn..haha

hady said...

Q : yeah, gelek, gelek. eh, bukan kamu lah, kalau kamu yang gelek, mesti ramai yang terus tinggalkan blog ni.. haha

Pal : hehe, memang layaannn kalau kamu ternampak aja gambar perempuan sexy. kamu memang womanizer lah!

aYuNi said...

owh lala..besh2.. layan je bro..