Wednesday, May 13, 2009

i love YUNA

..............................
saya x mahu bercakap
atau menulis kali ini
dengar saja si yuna
'dan sebenarnya'
dia superb kan?
..............................
suara husky nya mengingatkan saya pada kekasih lama saya
norah jones
saya tak tahu apa sudah jadi pada norah
sejak kami putus, dia terus menghilang
tak terdengar lagi berita..
.............................
ok - saya merapu sikit - nanti saya cerita panjang pasal Yuna
i love Yuna, eh... i mean the voice
(alamak, ada harapan kena serang dengan parang nanti ni..)
hahaha - dengarkan Yuna!
si husky yang bertudung! comel!

12 comments:

Syamsulfaiz said...

Salam Hady,
Who is Yuna? Where can I listen to her? I couldnt find the link in your posting.

Have you been to Muscat? checkout my story in http://www.benjamincafe.blogspot.com/

Bila kita nak gi keluar minum ni?

pal7 said...

hady..
sapa pulak yuna nih?..
norah jones?..kekasih lama?..
bia betul kamu..haha

hady said...

shamsulfaiz : kamu boleh dengar lagu yuna in my blog! the theme song for this post. or just go to metacafe atau youtube, taip saja Yuna 'dan sebenarnya'...

haha, sampai juga kamu ke muscat ya! tapi musandam lagi syok tau!!

pal7 : hey Pal, selamat kembali dari tempat persembunyian kamu.. ah? kata peminat awek awek cun, takkan tak kenal YUNA?? xpercaya.. xpercaya..

ms.stella mcCartney said...

oh..

u love YUNA yer...

Mohd Hazaruddin said...

heheheh I do love 'Dan Sebenarnya!'

tc

dammit said...

weh, aku dah bawak keluar parang ni. entri buat aku panas. hahaha

Muhammad said...

ahaks
ya...sudah panjang..then baru potong 2 hari lepas..
so nieh yg pendek !!

:P

malaysia amat panas sekarang.
tembikai saja pengubat hati yg kepanasan !!

Nadjighah said...

I love yuna too! She's the 'best-est'!

Dah tu, low-profile je.

hady said...

miss stella : oh yes.. yuna comel kan?

hazard : catchy + tidak mendayu dayu.. dan suaranya seksi.. kamu pernah dengar yuna buat cover version lagu peter pan? hah, saya cair..

dammit : hahaha, kamu keluarkan parang mahu serang saya atau mahu kejar yuna?

muhammad : ah, kenapa potong rambut? saya sekarang sedang simpan rambut. mahu buat fashion ponytail-beckham-style.. hehe

nadji : ah, iya, betol.. tak perlu nak tunjuk tunjuk muka selalu - tapi ada saja pathethic fan macam saya ni.. haha

StingRay said...

heh...arkitek?..

aku pernah mintk jadi arkitek dulu..tapi x dapat...

tsk ... tsk.....


sekarang aku jadi blogger..

miss GAZA said...

YUNA?
xkenalla..
kaler LUNA kenallla!

lalala~
:p

hady said...

stingray : apply jadi architect? kat mana kamu apply tu? saya pun mahu apply nak jadi doktor lah.. agak agak dapat tak?

miss gaza : erk, Luna mana ni? Luna yang kaler kaler masa kecik kecik tu ke? hahaha