Saturday, July 11, 2009

the adventure of crab hunting


.............

prolog : perjalanan satu malam memburu ketam

.............

nantikan kemunculannya.......
(hahaha, padahal internet sangat lembab - tak larat mahu tunggu upload sampai tertidur...)
..............

9 comments:

miss GAZA said...

ok.
ku kan tunggu kemunculan ketam2nya..
=p


sabaq sajala internet lembab..
sapa tak geramm!
huuu

ZARA 札拉 said...

woo~

ketam...=)

kalau dalam America's Toughest Job, tu dalam challenge yg pertama tu..^_&

k.idham said...

erkkk...bibik in ka tu?????

hady said...

miss gaza : hai.. lama kamu menghilang?

ahah, nanti saya upload gambar ketam ketam yang goodlooking tu, sure kamu terpikat

zara : ok, kalau saya masuk america's toughest job tu, confirm kena tendang keluar first round, haha..

idham : hahahaha... apa kena mengena dengan bibik? ini pekerja buruh binaan la...

FRoS Salleh said...

wei, aku tatau ada ketam kat padang pasir ni. ataupun aku blur?

on another unrelated matter, tks hady sbb sudi menumpangkan aku kalau aku g dubai. umah bujang tu dh lebeh dari ok. janji ada tempat lepak. bole ikot ko g cari ketam.

aYuNi said...

ketam??erm..
patut xda bukti gmbr ketam..tenet lembap rupenye..
i'll wait 4 ur ketam..haha~

kerol said...

wah, dah lama xupdate, bz btul ke kt sn?
nnt letak gmbr2 ketam tue biar kami tgk k=)

mother of two said...

wa... cayalah berapa ekor agaknya yg dpt tu...

hady said...

fros salleh : hahaha, kita sama sama blur.. aku mula mula tau pun terkejut, kat arab ni ada snorkelling, scuba diving, deep sea fishing dan gak crab hunting

dubai ni lokasinya sebelah laut.. so, semua tu ada..

ayuni : yess, kena tunjuk bukti kan, baru percaya.. nantikan kedatangan bukti itu..

kerol : boleh tahan juga lah busy.. dan jugak sejak masuk gym balik, sampai umah saja sudah mengantuk.. huhu..

mother of two : aik, bunyi macam perli saja tu... hahaha..