Sunday, August 16, 2009

dunia photography 1

title : "night and tale"
location : musandam, oman



title : "i believe i can fly"
location : musandam, oman


title : "will i win?"
location : abu dhabi, uae



title : "i'm just another bouquet of flower"
location : dubai exibition centre, dubai



title : "penjara"
location : fujairah, uae




title : "bila si dia merajuk..."
location : kuala berang, malaysia





title : "bila matahari terbenam"
location : musandam, oman




title : "light up my soul"
location : medinat jumeirah, dubai





title : "selepas subuh di dubai"
location : highway dubai-oman




title : "bayu laut"
location : dubai atlantis, dubai




title : "lonely"
location : musandam, oman

.
.
.
.
.
.
.
.
ah, all of you are welcomed to give comments and critics on my photos.
.
so, which one is your favourite?
.



16 comments:

whitelily zyzyx said...

vote for

title : "night and tale"
location : musandam, oman

heheh.keep on photographing

iyllienaz said...

selepas subuh di dubai pon cantek!!

kerol said...

1."selepas subuh di dubai"
2."bila matahari terbenam"

cantik dua2 gambar nie:)

k.idham said...

my faveret is the selepas subuh.


bayu laut depan atlantis tu, nothing intersting, even with the male model.
Maybe he should wear a maya karin-like wig to give better impact of the bayu laut

payarumput21 said...

Salam..

Hahahaha... akak paling suka.. bila si dia merajuk..

sangat2 simbolik.. huhu..

:-)

hady said...

whitelily : thanks.. will keep on rocking, eh, photographing..

night and tale - sekumpulan keluarga hindustan yang berkhemah di sebelah khemah kami masa camping di musandam.

illienaz : snap dari dalam kete tu, mata pun tengah ngantuk.. hehe

selepas subuh di dubai - dalam perjalanan ke oman, di tengah highway.

kerol : hah, ko memang peminat matahari eh?

bila matahari terbenam - gambar rakan yang mahu rakam gambar matahari, tak sedar rupanya dia dirakam!

k idham : oh, seleps subuh ramai gak vote ni..

bayu laut - male model tu dah merosakkan gambar, dah lah pendek, gelap, tembam, kaki perasan pulak tu. entah agensi model mana entah? hahaha..

kak payarumput : ahah, taste kamu sama macam saya la...

bila si dia merajuk - si tompok yang merajuk bila saya balik ke kampung sekejap saja, dan kena pulang ke dubai semula..
:p

mother of two said...

model bayu laut tu mmg mengacam... cam senyum taknak senyum ajer.. 25.45 markah saya kasik ....wakakakkakaka

Syamsulfaiz said...

Haha.. Aku vote bila si dia merajuk # 1. Memang kena tajuk dan posing kucing tu.

aYuNi said...

i luv "penjara"..
walau pix tuh nampak cam samar2.. disebabkan model tuh.. nampak real macam dlm penjara..
bile tgk pix neh tetbe pk pasal penjenayah yang baru nak menyesal.
keep it up bro;)

mye said...

aku rasa tajuk 'i believe i can fly' tu kena tukar jadik tajuk 'i believe i can climb' ataupun 'cicakman'.

scilsc said...

erm ske yg night n tale,selepas subuh d dubai n also yg ada gmbr bunga..

ikanbilis said...

lawa gila gambar semua tu

dammit said...

Aku paling suka yang bunga n subuh tu. Weh, ko pakai lens ape eh?

miss GAZA said...

smua gambar lawa2la..
especelli yg night n tale dan slps subuh di dubai tu!
bravo yah!
cayalah uncle..

hady said...

kak sheila : model bayu laut tu amatur, itu yang tak camera-friendly.. senyuman tahan perut xnak nampak boroi tu..

syamsul : ya.. nampaknya memang sama taste dengan aku ni.. kucing tu memang fotogenik la...

ayuni : wah, boleh tahan imaginasi ni... mungkin penjenayah yang terlepas lari kut..

mye : itu fly tu... dia fly then terlanggar batu, PEK.. terlekat terus..

scilsc : thanks.. kenapa tak kasi reason suka tu..

ikan bilis : mekasih.. mekasih.. tapi banyak lagi kena belajaq tu..

demmit : bunga dan subuh? yes, ko memang kaki bunga bunga ni.. hehe.. lense pakai sigma 18-200 saja.. ingat nak cari lense baru ar..

miss gaza : thanks. nanti saya try amik gambar banyak banyak lagi, untuk dikomen oleh saudara saudari semua ya.. next time kita kasi jalan cerita sekali..

AmirHaddatsa said...

hoho lawa2 gambar semua tu..tapi yang paling smart..
title : "night and tale"
location : musandam, oman

hmm hadi ada link flickr sndiri?