Friday, December 25, 2009

prelude : Top 5 in Hady Rashid's Life (Version 2009)

akan datang
.
top 5 in Hady Rashid's Life
to wrap up the year of 2009
and to welcome the new year of 2010
.
this bumper EDITION will out
before 1st January 2010
.
nantikan kemunculan nya..
.
.
.
.
.
.
ahahaha, ok, aku tau
bunyi nya sangat poyo
tapi sangat sangat lama tak update blog
rasa nak karang panjang + panjang + panjang
.
er.... ada orang baca ke?

13 comments:

Fingers of God said...

salam.

ada ni ha.baru sorang ni baca..

hohohoho

hady said...

fingers of God : sorang pun sorang lah.... nak buat camna, bukan blog famous kan.. janji ada orang baca, cukup lah.. :)

iyllienaz said...

ada2..haha..cant wait..

Anonymous said...

yup yup...
edisi bumper thn baru...mcm ujang plak..

pal7 said...

hady..
aku tunggu kamu..

ms.d said...

saya baca!!!!! hehehaha

hady said...

iyllie : hehe, lega ada pembaca kedua... ni yang tambah semangat ni..

anon : hahaha... bukan ujanglah... GILA GILA BUMPER EDITION... alamak, teringat zaman kecik kecik dulu...

PAL : aik, ingat ni dialog KL Menjerit ke? aku tunggu.....!
ko mana menhilang? dah keje terus bersara blogging?

ms D : oh, ada orang baca rupanya... ingatkan blog buangan...

Anonymous said...

dh en hadi lm x update..
Itu y rs mcm terbuang..

whitelily zyzyx said...

x update camner nk baca en.hadi oii

hady said...

anon + whitelily : ahahaha... sudah update panjang lebar! sekarang menunggu masa untuk upload gambar plak... alamak, ini yang lemah ni, internet yang kureeeeng laju! postpone satu hari boleh?

mye said...

dah 3 januari ni, ntah mana ntah bumper issue nyer. :P

erna said...

me too..silent reader..ehehe

Anonymous said...

huuhu..just blom publish lg ke??
take ur time lah..tp kami tunggu...
msti gempak..

-anon yg xda blog-