Tuesday, December 21, 2010

lets blogging!

salam
.
.
just got back from the office. its christmas week. most of my bosses are not around. well most of them are christian and will celebrate christmas of course.
with 2 or 3 weeks without bosses, its heaven!
.
i have the chance to go back early probably everyday till new year!
and thats very very rare in architectural firm
.
since that i got extra time
i browse through my blog and suddenly
i realized that its been ages since my last entry!!!
and its like only 7 blog entry for the past one year????
.
baiklah tuan tuan dan puan puan
saya ingin buat pengumuman untuk kembali aktif menulis blog
lets blogging!!!!
(well, at least aktif sampai ke tahun baru ni)
.
.
lets bet! agak agak bertahan lama tak azam untuk aktif ni?
hahaha, jangan marah ye..

8 comments:

Mother of Two said...

saya teka hangat2 taik kucing jer tu...:)

pendekar said...

Jangan genggam bara apa sampai jadi arang..Nanti tangan melecur x boleh buat design

pal7 said...

lama sangat da xde cter dari bro ni..huhu

hady said...

mother of two : hahaha, kejam betol tekaan anda tu! takpe, zaman sekarang ada oven untuk hangatkan.. hehehe

pendekar : hehehe, betol betol betol! tangan tu aset terpenting tuh! erk, muka pun aset jugak.. ngeh ngeh ngeh..

pal7 : cerita ada banyak!! nak mengarang amik mood tu yang lama.. hehe, pasni nak aktif sikit lah.. :)

payarumput21 said...

Salam..

Hady... macam serupa ja kita punya azam.. tapi tu lah.. bila sampai masa banyak sangat cerita.. masa pulak yg tak de.. sudahnya.. blog bersawang...

Apa2 pun.. welkem back..

Anonymous said...

sure ke en hady...
nanti boss balik x bole dah aktif..
anyway wish u happy new year..lalala

-anon xda blog-

hady rashid said...

kak payarumput : salam. hehe, itu la pasal. orang cakap, jangan bertangguh kerja, nanti apa pun tak jalan.. hehe, so jangan tangguh update blog ok..

anon : hahaha, macam tau tau ja.. hehehe, kali ni nak coba bersungguh sungguh ni...

selamat tahun baru!

nuyu said...

meh sini ambik aura aku. aku penah post 30 entries sebulan slps dilanda mode kemalasan update blog tahun sebelumnya.