Sunday, July 3, 2011

My new best friend forever!

Salam
.
.
Disebabkan dah lama sangat tak update blog
Di kesempatan ini
Aku mau perkenalkan
My new best friend forever
.
Sebenarnya kitorang baru je kenal dua hari
Tapi memang tak berenggang
Asyik berkepit 24-7
Naik keta sama sama
Pergi makan sama sama
Lepak kat umah pun sama sama!
.
Dia pun kecil molek aja
Kulit pun lawa
Sedap mata memandang
Bak kata Iwan penyanyi dangdut tu
'yang sedang sedang saja'
.
Ish pendek kata aku mmg dah gila bayang lah!
.
.
Korang nak tengok gam bar dia ke?
.
.
Nak ke?
.
.
Ok jap yer...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Segan ar...
.
.
Ok, aku bagitau nama dia je ok..
.
.
IPAD 2!!!!!!!!!!!!
.
Muahahahhahahahaha

4 comments:

azahaldir said...

ceit..dahla lama x update..
gelak evil giler kan..
tunjuk ckit pic ipad2 itu..

Dammit said...

aku ingatkan honda city putih. tapi takkan 'naik keta sama2'. haha

Syamsulfaiz said...

Dah ada BFF yg itu, maka update la selalu blog kau ni..

hady said...

Azalhaldir: muahahahaha... Bukan gelak evil atau menunjuk, cuma berpegang pada kata kata

Sharing is caring

Ahahaha... Astargfirullah.. Instirgfar sikit..

Dammit : ahah, next post pasal honda city putih yang ada ekor spoiler ber plate WVA plak, hehehe

Shamsulfaiz : baik tuan lawyer! Hehehe.. Hamba menurut perintah..